Συνήθεις Ερωτήσεις

Τρόποι Πληρωμής

*Οι αποστολές των  προϊόντων /παραγγελιών γίνονται  εντός 4-10 ημερών .

*Την καλοκαιρινή περίοδο απο 1/8/- 25/8 , λόγω ότι το κατάστημα παραμένει κλειστό , οι παραδόσεις ενδέχεται να καθυστερήσουν .

To Digishark συνεργάζεται με ιδιωτική εταιρεία ταχυμεταφορών , η οποία αναλαμβάνει  να σας αποστείλει άμεσα την παραγγελία .Η πληρωμή σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση της παραγγελίας σας και μπορεί να γίνει με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

Αντικαταβολή

Τα προϊόντα αποστέλλονται με courier στον χώρο σας και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο κατά την παραλαβή στον courier και ένα μικρό κόστος αντικαταβολής που ανέρχεται στο ποσό του 3,00 ευρώ.

Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις, παραστατικά αξίας άνω των 500,00 ευρώ (με ΦΠΑ) προς ιδιώτες θα πρέπει να εξοφλούνται ΜΟΝΟ με χρέωση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, ή μέσω τραπεζικής κατάθεσης.

Μπορείτε επίσης εάν επιθυμείτε να παραλάβετε το δέμα σας απο το αντίστοιχο κατάστημα courier της περιοχής σας .

** ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 100,00 ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ Η ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ . 

 

Χρέωση της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “AlphaeCommerce” της AlphaBank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (SecureSocketsLayerSSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

  • μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners, Discover.
  • με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass.

 

 

Κατάθεση / έμβασμα σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Η διαδικασία για κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας είναι η εξής: Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας επιλέγετε ως τρόπο πληρωμής Τραπεζική Κατάθεση. Καταθέτετε το χρηματικό ποσό σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς της εταιρίας:

ALPHA BANK
ΙΒΑΝ Λογαριασμού: GR7801409840984002002011446
Δικαιούχος: Green Telecom ΙΚΕ

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

ΙΒΑΝ Λογαριασμού: GR8801106620000066200711290
Δικαιούχος: Green Telecom ΙΚΕ

Δυνατότητα πληρωμής με IRIS εφόσον έχετε την εφαρμογή στο κινητό σας  και αναζήτηση με το ΑΦΜ 801731889

 

Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις, παραστατικά αξίας άνω των 500,00 ευρώ (με ΦΠΑ) προς ιδιώτες θα πρέπει να εξοφλούνται ΜΟΝΟ με χρέωση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, ή μέσω τραπεζικής κατάθεσης.

Σε περίπτωση που το έμβασμα γίνει από άλλη  τράπεζα και όχι από την ΑLPHA , τα έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν τον πελάτη .

Χρήσιμες Πληροφορίες

Για αιτιολογία κατάθεσης βάζετε πάντα τον αριθμό της παραγγελίας σας και το ονοματεπώνυμό σας. Όταν η κατάθεση γίνεται από οποιαδήποτε άλλη τράπεζα ελληνική ή ξένη, τα τυχόν έξοδα της συναλλαγής επιβαρύνουν αποκλειστικά και μόνο τον πελάτη και σε καμία περίπτωση το digishark.gr.

Σε περίπτωση που προεξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω κατάθεσης σε έναν από τους λογαριασμούς των τραπεζών που συνεργαζόμαστε, μπορείτε να μας στείλετε το αντίγραφο της τραπεζικής πληρωμής στο info@digishark.gr, αναγράφοντας τον αριθμό της παραγγελίας σας, ώστε να γίνει εύκολα και γρήγορα η ταυτοποίηση. Με την λήψη του αντίγραφου της τραπεζικής πληρωμής, δρομολογούμε την παραγγελία σας άμεσα.

(*Αν το έμβασμα γίνει απο διαφορετική τράπεζα θα πρέπει να αναμένουμε να εμφανιστεί το ποσό εντός 2 ημερών για να γίνει η αποστολή )

Πληρωμή και παραλαβή της παραγγελίας σας στα γραφεία μας

Το DigiShark.gr είναι μόνο  ηλεκτρονικό κατάστημα και όχι φυσικό  .  Δεν διαθέτει αποθηκευτικό χώρο στην ίδια διεύθυνση , το οποίο σημαίνει οτι δεν μπορείτε να παραλάβετε αυθημερόν .  Για το προϊον που επιθυμείτε  γίνεται αντίστοιχη παραγγελία στην προμηθευτική εταιρεία και σε 2-3 εργάσιμες είναι στον χώρο μας .

Κατόπιν  συνεννόησης και εφόσον το προϊον υπάρχει στον χώρο μας από την προμηθευτική εταιρεία ,δίνεται  η δυνατότητα στον  πελάτη να πληρώσει την αξία και  να παραλάβει  από την έδρα μας .

Τρόποι Παραγγελίας

Παραγγελία online από την ιστοσελίδα μας

Η διαδικασία παραγγελίας προϊόντων από την ιστοσελίδα μας είναι απλή και γρήγορη. Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε είναι τα παρακάτω:

• Προσθέστε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν στο καλάθι.
• Μόλις προσθέσετε ένα προϊόν τότε σας δίνετε η δυνατότητα είτε να συνεχίσετε με την προσθήκη και άλλων προϊόντων, είτε να αφαιρέσετε κάποιο προϊόν, είτε να ενημερώσετε την ποσότητα, είτε να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας.
• Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας, σας ζητείται να εισάγετε το email και τον κωδικό πρόσβασης (password) εφόσον είστε εγγεγραμμένος χρήστης, αλλιώς έχετε την επιλογή να δημιουργήσετε εκείνη την στιγμή ένα νέο λογαριασμό, ή να συνεχίσετε την αγορά σας ως επισκέπτης.
• Κατά την δημιουργία λογαριασμού ή της αγοράς ως επισκέπτης εισάγετε όλα τα απαραίτητα στοιχεία πελάτη.
• Επιλέξτε τον τρόπο πληρωμής, καθώς και τη μέθοδο αποστολής της παραγγελίας.
• Πατήστε συνέχεια για τελικό έλεγχο της παραγγελίας.
• Στο τέλος πατήστε ολοκλήρωση της παραγγελίας.
• Η παραγγελία σας καταχωρήθηκε στο σύστημα του DigiShark.gr. Επιπλέον σας αποστέλλεται ένα email επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας με τα στοιχεία της παραγγελίας και την συνολική χρέωση.
• Μόλις η παραγγελία αποσταλεί, θα λάβετε νέο email με τα στοιχεία παράδοσης.

 

 Παραγγελία με Αντικαταβολή

Στις παραγγελίες που γίνονται με τρόπο εξόφλησης αντικαταβολή ,απαιτείται  η τηλεφωνική επιβεβαίωση απο τον πελάτη . Το γραφείο μας θα σας καλέσει στο κινητό που δηλώνετε  στην φόρμα παραγγελίας για να οριστικοποιήσουμε απο εσάς την επιθυμία σας να αποσταλεί το προϊόν .  Αν δεν απαντήσετε στις κλήσεις μας στην διάρκεια της ημέρας , η παραγγελία δεν αποστέλλεται και λαμβάνετε σχετικό μήνυμα στο email σας .

Τηλεφωνική Παραγγελία

Μπορείτε να δώσετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά στο 210 621 5801 εργάσιμες ημέρες και ώρες Δευτέρα έως Παρασκευή 09:30 – 17:00.

** Παρακαλούμε κατά την τηλεφωνική παραγγελία να γνωρίζετε  τους κωδικούς που σας ενδιαφέρουν από το site. Ο κωδικός κάθε προϊόντος βρίσκεται κάτω από την περιγραφή του. Κατά αυτόν τον τρόπο είμαστε σίγουροι για το προϊόν που έχετε δει και μπορούμε να αποφύγουμε οποιαδήποτε περίπτωση λάθους. Αν για κάποιο λόγο αυτό δεν είναι εφικτό, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, θα βρούμε τα προϊόντα με την περιγραφή τους.

Αποστολή Προϊόντων

Το DigiShark.gr υπολογίζει το κόστος των μεταφορικών βάση του συνολικού βάρους και όγκου της παραγγελίας σας.

Έξοδα Αποστολής 

Αποστολές στην Αθήνα

H παράδοση της παραγγελίας στον χώρο σας γίνεται με την συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφορών , συνήθως την επόμενη εργάσιμη μέρα από την ημερομηνία αποστολής της παραγγελίας.  Ενδέχεται λόγω covid να υπάρχουν σημαντικές καθυστερήσεις έως και 15 ημέρες στην παράδοση εξαιτίας του μεγάλου όγκου παραδόσεων από τις μεταφορικές .

Για αποστολές μεγάλου όγκου όπως  διάδρομοι  & όργανα Γυμναστικής , Ηχοσυστήματα , ) όπως επίσης και για ποσά αγορών άνω των 100,οο ευρώ ( Smartphones , Tablets ) δεν ισχύει η μέθοδος πληρωμής  αντικαταβολή .  Γίνεται δεκτή η εξόφληση μόνο  μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής .

** ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 100,00 ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ Η ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ .

 

Αποστολές στην υπόλοιπη Ελλάδα

H παράδοση της παραγγελίας στον χώρο σας γίνεται με την συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφορών , συνήθως την επόμενη εργάσιμη μέρα από την ημερομηνία αποστολής της παραγγελίας. Ενδέχεται λόγω covid να υπάρχουν σημαντικές καθυστερήσεις έως και 15 ημέρες στην παράδοση εξαιτίας του μεγάλου όγκου παραδόσεων από τις μεταφορικές .

Για την αποστολή της παραγγελίας σας θα λάβετε ενημερωτικό e-mail ή sms για την πορεία παράδοσης. Για κάποιες απομακρυσμένες περιοχές ο χρόνος παράδοσης μπορεί να φτάσει τις 7 εργάσιμες μέρες.

Για αποστολές μεγάλου όγκου όπως  διάδρομοι  & όργανα Γυμναστικής , Ηχοσυστήματα , ) όπως επίσης και για ποσά αγορών άνω των 100,00 ευρώ ( Smartphones , Tablets ) δεν ισχύει η μέθοδος πληρωμής  αντικαταβολή .  Γίνεται δεκτή η εξόφληση μόνο  μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής .

Για αποστολές στην υπόλοιπη Ελλάδα και για δυσπρόσιτες περιοχές η επιβάρυνση που  ισχύει  είναι 8,00 ευρώ + φπα

 

** ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 100,00 ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ Η ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ .

Αποστολές σε Κύπρο

Τα έξοδα αποστολής στην Κύπρο είναι στα *20,00 ευρώ + φπα και δεν ισχύει η αντικαταβολή . Η εξόφληση της παραγγελίας θα πρέπει να προηγηθεί με κατάθεση στον λογαριασμό ALPHA .

 

Αποστολή με Αντικαταβολή (πληρωμή με την παράδοση της παραγγελίας στο χώρο σας)

Για κάθε παράδοση με αντικαταβολή στην Αθήνα ή την υπόλοιπη Ελλάδα  υπάρχει χρέωση αντικαταβολής 3,00 ευρώ .

Δηλαδή μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας χωρίς να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα ή τραπεζική κατάθεση, αλλά να δώσετε το αντίτιμο της παραγγελίας σας στην συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφορών  κατά την παράδοση, με μια μικρή επιπλέον χρέωση 3,00 ευρώ για όλη την Ελλάδα.

** ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 100,00 ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ Η ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ .

Αποστολές μεγάλου βάρους ή όγκου

Αν παρόλα αυτά κάνετε μια μεγάλη παραγγελία σε βάρος ή όγκο, σας ενημερώνουμε τα εξής. Για αποστολές παραγγελιών με μεγάλο βάρος ή όγκο είναι απαραίτητη η πρότερη επικοινωνία με το DigiShark.gr λόγω της ενδεχόμενης διαφοροποίησης του κόστους αποστολής. Στην περίπτωση αυτή σας ενημερώνουμε για την τελική χρέωση των μεταφορικών και επιβεβαιώνετε εκ νέου την παραγγελία σας.

Για αποστολές παραγγελιών με μεγάλο βάρος ή όγκο – και μόνον για αυτές – η αποστολή μπορεί να γίνει με πρακτορείο μεταφορών και η παραλαβή από την έδρα του πρακτορείου. Στην περίπτωση αυτή δεν είναι διαθέσιμη η αντικαταβολή. Θα πρέπει να προηγηθεί η εξόφληση της παραγγελίας με πιστωτική/χρεωστική κάρτα ή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Επιπλέον Πληροφορίες

Το DigiShark.gr είναι μόνο  ηλεκτρονικό κατάστημα και όχι φυσικό  .  Δεν διαθέτει αποθηκευτικό χώρο στην ίδια διεύθυνση , το οποίο σημαίνει οτι δεν μπορείτε να παραλάβετε αυθημερόν .  Για το προϊον που επιθυμείτε  γίνεται αντίστοιχη παραγγελία στην προμηθευτική εταιρεία και σε 2-3 εργάσιμες είναι στον χώρο μας .

Κατόπιν  συνεννόησης και εφόσον το προϊον υπάρχει στον χώρο μας από την προμηθευτική εταιρεία ,δίνεται  η δυνατότητα στον  πελάτη να πληρώσει την αξία και  να παραλάβει  από την έδρα μας .

Σε περίπτωση που κάποιο από τα προϊόντα δεν είναι διαθέσιμο στο DigiShark.gr, θα ενημερωθείτε εγκαίρως για τον χρόνο αναμονής ή/και τις εναλλακτικές λύσεις που έχετε.

Ημέρες και ώρες παράδοσης

Οι ημέρες παράδοσης είναι από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή από τις 9:00 μέχρι τις 17:00. Σάββατο, Κυριακή και αργίες δεν πραγματοποιούνται αποστολές και παραδόσεις παραγγελιών.

Για οποιαδήποτε απορία ή πρόβλημα, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail info@DigiShark.gr ή τηλεφωνικά στο 210 621 5801.

Πολιτική Επιστροφών

Προϊόντα  DOA ( ελαττωματικό κατά την παραλαβή )

Σύμφωνα με τα οριζόμενα από το Νόμο περί Προστασίας Καταναλωτών, ο πελάτης έχει δικαίωμα να επιστρέψει το προϊόν εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής αυτού. Το προϊόν πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, να μην έχει χρησιμοποιηθεί , η συσκευασία του να είναι άθικτη (κλειστή) και να περιλαμβάνει το αρχικό περιεχόμενο.

-Επιστροφές προϊόντων  ως DOA γίνονται αποδεκτές εντός 14 ημερών απο την παραλαβή του προϊόντος.

-Στην περίπτωση κατά την οποία  εντός 14 ημερών από την αγορά  ,το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα, γίνεται αντικατάσταση.

 

Προϊόντα εκτός DOA

Μετά την 14 ημέρες απο την αγορά , το προϊόν θα πρέπει να επιστραφεί και να ελεγχθεί απο το τμήμα service .Τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν  τον πελάτη . Σε περίπτωση ελαττωματικής συσκευής το προϊόν επισκευάζεται ή εκδίδεται ισόποσο πιστωτικό για μελλοντικές αγορές .

 

Αποστολή Λάθους κωδικού

-Στην περίπτωση αποστολής λάθος κωδικού από την αποθήκη μας  ,επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας.

 

Αλλάξατε γνώμη ?

-Στην περίπτωση που ο πελάτης   έχει  παραγγείλει το προϊόν και πληρώσει  ( με αντικαταβολή /πιστωτική κλπ) ,αλλά για δικό του λόγο δεν επιθυμεί να το κρατήσει  , εφόσον το προϊόν  επιστραφεί  εντός 14 ημερών απο την ημερομηνία αγοράς του και πληρεί όλες τις προϋποθέσεις δηλαδή δεν  έχει χρησιμοποιηθεί , η συσκευασία του είναι άθικτη (κλειστή) και περιλαμβάνει το αρχικό περιεχόμενο, τότε η εταιρεία εκδίδει πιστωτικό ισόποσης αξίας για μελλοντικές αγορές.Τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν  τον πελάτη .

 

*Οι επιστροφές γίνονται δεκτές κατόπιν συνεννοήσεως και μόνο στην περίπτωση που τα προϊόντα είναι αχρησιμοποίητα και στην αρχική τους κατάσταση με την συσκευασία .

*Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής του συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.

Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρεία μας.

Η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία. Στις περιπτώσεις αντικαταβολής και τραπεζικής κατάθεσης πρέπει να μας δηλώσετε το λογαριασμό στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση. Αν η τράπεζα είναι διαφορετική εκτός της ALPHA , επιβαρύνεστε τα έξοδα μεταφοράς .

 

Για τις επιστροφές είναι απαραίτητη η απόδειξη λιανικής.

Σε περίπτωση που η επιστροφή δεν γίνει μέσα σε χρονικό διάστημα 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής τους, ή δεν πληρούνται κάποιες από τις προϋποθέσεις επιστροφής, το DigiShark.gr έχει το δικαίωμα να μη δεχτεί πίσω τα προϊόντα και να μην προχωρήσει σε αντικατάστασή τους.

Η διεύθυνση στην οποία επιστρέφονται τα προϊόντα είναι:

Green Telecom ΕΠΕ
Λεωφ. Μαραθώνος 79
Άνοιξη, Αττική Τ.Κ. 145 69
info@digishark.gr

Διαδικασία Επιστροφής Προϊόντων

Η επιστροφή μπορεί να γίνει με αποστολή του προϊόντος μέσω της συνεργαζόμενης εταιρίας ταχυμεταφορών (ACS / SPEEDEX). Αν το προϊόν τηρεί τα παραπάνω κριτήρια, γίνεται αντικατάσταση του προϊόντος με το ίδιο εφόσον υπάρχει απόθεμα ή εκδίδεται πιστωτικό ισόποσης αξίας .

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Δεν δεχόμαστε επιστροφές με την προσκόμιση του προϊόντος στα γραφεία μας. Το DigiShark.gr  λειτουργεί αποκλειστικά και μόνο ως ηλεκτρονικό κατάστημα.